Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

The Blade and Petal / Sword and Flower / 2013 !!!



Geryo döneminde kralı tahtan indirmek için uğraşan bir örgüt vardır aslında iç bakanlar arasında da istemeyen var ve onların ayarlamasıyla olmuştur bu.







Onlar ilk karşılaştıklarında bir suikast üzerindeyken karşılaşırlar yüzü kapalıdır ve kız onu göremez. yanından hızla ayrılırken prensesin kuzeni (amcasının oğlu); prenses diyerek koşar ve adam orada onun kim olduğunu anlamıştır.


Daha sonra onunla pazar da karşılaşırlar kızı kurtarmıştır ve daha sonra pazarda karşılaşırlar kız onu görünce aşık olmuştur bile ve onu gördüğüne çok mutludur.



Küçük kaçamaklarla kız onu takip ediyordur. Adam bunun farkındadır ve kızın bu davranışları onun da hoşuna gidiyordur adam kesin nişancıdır muhteşem bir ok kullanıcısıdır. Gözü kapalı hedefi vuruyordur.


Hatta bunun üzerine show bile yapmaktadır kız onun nerede çalıştığını bulur ve bir showuna katılır hatta gösteriye dahil olur daha sonra kız onun bu yeteneğinin boşa gitmesini istemez ve sır kendisinin koruması olması için bir kanun oluşturmuş ve yarışma düzenlemiştir ve artık onunla birliktedir mutludur sevdiği adam yanındadır. Fakat olacak olaylar onu aşkı ve intikamı arasında bırakacaktır.


Seçme zorunluluğunun altında ezilmenin ızdırabıyla yaşamak zorunda kalacaktır babasının intikamını mı almalıdır, yoksa sevdiği adamla her şeyi unutup devam mı etmelidir. Bu arada bir de kuzeni prensese karşı duyguları vardır bir de aşk üçgeni var anlayacağınız.



Bu sene kore de bayağı tarihi dizi ve aksiyon hakim maşallah şimdiye kadar sadce 1-2 tane romantik komedi izledim yani bu sene tarih dram ve aksiyon sevenlerin senesi diyebilirim sanırım.
Neyse korecanlar ben de devamını merakla bekliyorum nolacak diye beraber izleyelim dimi. :)








Hadi iyi seyirler çingularım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^