Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

The Hunger Games: Catching Fire (2013)




Açlık oyunlarının 1.sini izlediyseniz 2. sini kaçırmayın yoksa pişman olabilirsiniz. Tasvir edecek olursam  hani ilk defa bir yemeği tadarsınız ve çok beğenirsiniz de tadı damağınız da kalır ve tekrar olsa da yesem hissi oluşur ya sinemadan çıktığım da tam da bunu hissettim ve ..




Arkadaşıma şunu saçmaladım "Ayyy hadi 3.sü çıksın da izleyelim ya da bir daha mı girsek napsak :D" anlayacağınız o kadar etkiledi beni bu film bildiğiniz gibi konusu her mıntıkadan bir erkek ve kadın seçildikten sonra büyük bir savaşın içine koyuluyor ve tek bir şampiyon çıkana kadar bu hep böyle devam ediyor.



Ve filmin sonunda ikili kurtulmayı bu durumdan sıyrılmayı başarmıştı fakat bu sefer planladıkları gibi gitmeyecekti her şey sarpa sarmış ve bu sefer kurtulma yolu neredeyse kalmamıştı fakat Peeta ne fena var ya o ne kurnaz yakışıklı çocuk çok ta fedakar izlerken kıyamadım garibime ya ara ara gözlerim doldu filmin bazı anlarında :'(  







Filmi fazla da anlatmak istemiyorum.Açıkçası en alıcı yerleri var, oraları da söylersem şimdi olmayacak, filmin havası kaçacak ama bu sefer ki mevzu oyundan çok oyunu tasarlayan ve bu son oyunda da sonuçtan memnun kalmayan başkan yüzünden kızın bu cesareti ve başarısı, bütün mıntıkalarda ayaklanmaya,cesaret bulmalarına sebep olduğundan kızın otoritesini yıkmak amaçlı yapılan bir şeydir.



 Tabi Peeta öyle bir uydurma haber veriyor ki başkentteki insanlar bile  galeyana geliyor tabi bu da nafile oyun yine de başlıyor.




 Ve her şeyde olduğu gibi bu oyununda bir açığı vardır ve onu yakalamaya çalışıyorlardır ve bulduklarındaysa... 





Serüven tekrar başlıyor...

fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^