Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

MONSTAR (2013) !!!





Aslında Sawako yazar diye bekledim nasıl oldu da yazmadı tam da ona göre bir dizi  aslında bu dizi benden ona gelsin tabii size de çingularım :)



Dizimizde Yoon Sul Chan  genç kızların gözdesi bir şarkıcıdır bir o kadar da  kaprisli, kibirli biridir. Onların tanışması bir kötü şaka ve dudak yüzünden başlar aslında.


Bu meşhur çocuk yakalanınca bu durumda yanındaki kızda yakalandıkları için Min Se Yi telefonunu alır ve içindekini sildikten sana verilecek  deyip çekip gider telefonu da götürür. Min se yi de neler olduğunu anlamadığından ne oluyor demeye kalmadan çocuk bir anda hayranlarından sandığından ona sarılır. Hal bu ki kız Yeni Zelanda dan yeni gelmiştir ve ünlüleri doğru düzgün tanımıyordur.Daha dorusu Yoon Sul Chan'ı tanımıyordur. Sul chan da  bunu anladığında bayağı utanıyor rezilliğinden. hhhhihihiii :)




Yoon sul Chan sürekli SeYi ile karşılaşır nasıl mı mesela;- hatta bir kaç kere- trafik ışığında durduklarında kız otobüste yan tarafta da çocuğun arabası duruyor. SeYi aslında görmediği halde o kadar rahat ve dik bakıyor ki sanki çocuğun gözlerinin içine bakar gibi çocuk buna anlam veremiyor ve ilk etkilenmesi böyle oluyor.-Ve bir de kendisine hiç gülümsemesi onu deli edip kıskanmasına sebep oluyor.-



                                     Mutluluk anı ; hhheeeeeeeheheeheh;






SeYİ yi görüp seven başka biri daha var(Jung sun woo). O da okulun popüler klasik müzik grubundadır. Öğretmenleri müzik dersinde gruplaşıp  her hangi bir müzik aletiyle bir şarkıyı kendi yorumlarını katarak sınav olacaklarını söyler ve bir hazırlık başlamıştır.(ya da seçme de olabilir)

                   Size biraz komik karelerden seçmeler göstereyim ;



Şunun surata bak içten o kadar mutlu oluyor ki



 Merakına yenik düştüğü anlar ama karizmayı bırakmamak elinden geleni yapıyor. :)

 Kızcağızın anlam vermediği  anlar;




                 Niye süt içiriyor sanıyorsunuz (ah şu fanteziler. :)))))))



Bir bocalama anı daha;


Devam edelim  :)

En sonun da da bu üçü kalıyor çok güzel bir yorum  yapıyorlar. fakat meşhur çocuk bazı sebeplerden gelemiyor son anda yetişiyor ama  grubundakilerin çoktan başka bir şarkı söylediklerini görür ve buna çok sinir olmuştur.
Ama en komiği de SeYi nin bazı şeyleri yanlış yorumlaması yüzünden olaylar çok komik hal alıyor.Kızın diğer komik anı ciddi konuşması ve lap diye her şeyi söylüyor olması :)




Romantik,komedi ve müzik -de denilebilir- olan bu diziyi kesinlikle kaçırmayın BEAST hayranları ekran başına Beast in vokali Yong Jun Hyung baş rolde bence kaçmaz. :)




İYİ EĞLENCELER...  :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^