Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

White Christmas


                                                                

     
   Gerilimi bol bir dizi izlerken meraktan hop oturup hop kalktığımı biliyorum

Oyuncular:

.
   
    Bu gençler dağların arasında kalmış özel ve en iyi eğitimi verdiğini iddia eden bir okulda okumaktadırlar ve her yıl ara tatilde derslerine en kötü sonucu getirenler yada gönüllü olanlar okulda kalıp tatillerini o arada geçiriyorlar bu  7 gencin kalma hikayesi bu normalden biraz daha farklı bunların kalış sebebi hepsine aynı mektubun gelmesi aslında bu mektuptan birde beden öğretmenlerine gelmiştir ve mektupta da orada kalmalarının belirtilmesi aslında 7 kişiye gelmesine rağmen 8 kişiler bir tanesi de okulun delisi ve psikopatı denilecek kadar tuhaf biri daha eklenince işler iyice sarpa sarıyor ee bu kadar gerilim olur da seri katil olmaz mı?


 Bu seri katilde tutuklanmış ve ceza evine götürülürken polisler bir kaza yapar ve katil kurtulur polislerden birini de öldürür  polisinde silahını almayı ihmal etmez.(seri katil de makineli tüfek gibi önüne gelene bir tekme adam öldürmekten resmen zevk alıyor.ve bir o kadar da planlı bunu es geçmemeliyim.)ve tabii bu okula sığınır ama bir psikolog olarak masumdur ve işini yapmaya giderken kaza yapmıştır kimse ondan şüphelenmez. Bu bizim psikologdan bozma seri katilimizin hastası gelene kadar aslında her şey normal gibidir.( seri katil gerçekten bir psikolog ama psikopata dönmüş :p).Bu psikoloğun eski hastalarından bu kız okulun delisi olana çocukla karşılaşır ve onunla okula  gelir.ilk başta normal gözüken bu kız aslında gizliden verilen talimatlara göre davranır.Öğrenciler seri katilden kurtulmak için büyük mücadele vermelerine rağmen illa bir şeyler olmadan olmuyor ne yazık ki:((




     Bu 7 genç hatta 8 genç o kadar iyi planlar kuruyorlar ki tam kurtuldu diyorsunuz arkasından başka biri çıkıyor bu olay yüzünden bu gençler birbirini öldürmeye kadar varıyorlar ve herkesin korkularıyla yüzleştiği anlar.

                                                         






   Ama birbirlerinden kurtulmayı başarıyorlar.Söylemekte emin değilim ama dayanamayacağım söyleyeceğim bu olanların tümü ne seri katilin planı ne de öğrencilerin sizce neden bütün bunları yaşadılar dersiniz? evet aralarından biri ama onun bile kendi çıkarı için yaptığı bir şey değil.her seferinde işte bu dediğinizde yanılıyorsunuz.bunun üzerine dahada bir merak sarıyor içinizi.
                                                                       
                                                             
 
    Şunu söylemeliyim ki hayatım da izlediğim en muhteşem aksiyon gerilim dizisiydi hatta buna benzer dizi bile izlemedim desem yeridir. Çok aksiyon dizisi var ve oldukça da meraklandırıyor ama bu dizi kadar zevkli izlememiştim.meraklılarına şiddetle tavsiye ediyorum. bu diziye tam 5 kere izledim.dizi mini dizi diyebiliriz 8 bölüm.- keşke daha fazla bölüm olsaydı- :((((



     Birazda dizinin müzükleri anlatmalıyım. Müzikleri de kendisi kadar güzel...

                                                 
                                                       


          İyi seyirler :))))) Sawako Kuronuma




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^