Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

The Goddess of Fire, Jung Yi / 2013 !!!




Eveeet!! Yeni bir dizi daha buldum ve bunun da güzel malumunuz güzel olacağını düşünüyorum hoş bazı dizilerde sonunda patlasa da bu öyle olmaz diye umut ediyorum dizi 32 bölüm ve akıp gidecek gibi gözüküyor. 



Annesinin dileği dönemin en iyi kadın çömlekçisi olması onun kurtarmak için ölen annesinin vasiyeti evlatlık alan babası için çok mühimdir ama Yoo Jong daha bunu pek önemsediği söylenemez sadece kırılan çömlekleri tamir eder. Ve isteksizce çömlek yapar.



Babası onun iyi bir çömlekçi olmasını istiyordur. Fakat bunu sevmediğini söyler yeteneğine rağmen hiç söz dinlemez. Ama yaşayacağı kader annesinin dediği gibi onu muhteşem Joseon döneminin ilk kadın çömlekçisi yapacaktır.
Onların karşılaşmaları biraz tuhaf  Yoo Jong süt kardeşi Tae Do ile av tuzaklarını kontrol etmek için ormana gitmişlerdir.


Ve kendisinin kurduğu tuzakta bir şeyin olduğunu fark eder. Gittiğinde gördüğü manzara onu şaşırmıştır. Beklediği şey değil bir adam oraya düşmüş ve kendisini kurtarmaları için avazı çıktığınca bağırıyordur. Bu bağırtısını kız ilk başta iyi bir av yakaladığını düşünür fakat görünce öyle olmadığını anlar neyse bunlar en sonunda konuşurlar kız biraz inatçı yapılı prens Kwang Hae da fazlasıyla beklenti içersin de bir yapıya sahiptir- yani kısacası bencil ve kibirli bir tavır sergiler- kız bunun bu tavrından dolayı başta kurtarmak istemez. Fakat en sonunda ikna olur ama prens sırf sinirinden kızı da tuzağın içine çekiverir.











daha sonra kızın kendisi için basamak olup kurtaracağını söyler ve onu kandırır yılan ısırdı diyerek yalan söylediğini anladığında yalancı çoban misali daha sonra prens olduğunu söylese de kızı inandıramaz işte onların tanışması komik başlar ama prensin kraliyette yaşadığı sorunlar kızın da etkilenmesine sebep olunca hayatları tamamen değişecektir.







 Yılların geçmesiyle de birbirlerini tanımaz hale geleceklerdir. Bakalım onları kader yine bir araya getirecek mi ben de merakla bekliyorum. 





Ve bir şeyi fark ettim aile insan da ne kadar etkili olursa olsun işin içine hırs şöhret girince kardeşini bile tanımaz hale geliyormuş. Eee!! insan tabi kardeşin de bunu fark etmesi acıyı katmerliyor maalesef. 

                                                     Fragman 1


2



Bir  tarih dizisi daha izleyeceğiz keyifli seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^