Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Master's Sun/2013 !!!


                                                               Taeser

İki zıt insan birisi cana yakın ve yardım sever diğeri olabildiğine soğuk ve kibirli.



Kong Hyo Jin The Greatest Love da ki gibi tekrar aynı karakterde görmek güzel oldu aslında. Tam aynı diyemem ama benzerlikleri bulabiliyorum. 
Mesela adamın kibirli yine Hyo Jin in daha yumuşak yardım sever yapıda olması gibi sanırım yine onun bu yumuşaklığı kibirli adamı da yumuşatacağa benziyor çünkü daha ikinci bölümde adamın dikkatini çekmeyi başardı bile.




Tae Kong-Sil uzun süre önce ölümden dönmüş ve daha sonrada diğer dünyanın insanlarını görmeye başlamıştır ve hayatı tamamen değişir.





Artık kimsenin yanında normal bir yaşamı olamaz sevgilisi olamaz mesela bu en büyük üzüntülerinden biridir onun !yanlızlık!...  




Genelde bu insanlar ondan yardım istemek için yanlarına geliyordur.



Bu ölüler yüzünden Kong Sil'in gecesi gündüzüne karışmış artık geceleri uyuyamaz gündüzleri de sadece az bir zaman uyumaktadır bu yüzden uykuya hasrettir.


Kong Sil yine bir ölüye yardım etmek için -tabi yine rahatsız edildikten sonra- yola koyulmuştur. O akşamda büyük iş adamı otel sahibi olan - Joo Joong-Won(Su Ji Sub)- golf sahası için engel teşkil eden evi satın almaya çalışmaktadır. Dönüşte yol kenarında araba bekleyen Kong Sil



arabayı durdurur fakat şoföre devam etmesini söyler ama arabanın önüne biri gelince ki tahmin edin o biri kim :) araba durunca Kong Sil bunu fırsat bilip arabaya dalar. Bir benzin istasyonunda dururlar. Kong Sil yine bir ölüyü görmüş ve korkmuştur -bu yüzden- ölü arkasından takip etmeye başlayınca kız onun yanına gidip soju içmesine yardım eder ve onunla konuşmaya başlar Joong Won bunun bu halini görünce sinirlenip gitmeye kalkışınca tam o sırada  kız peşinden koşturur onun arkasından da Ruh








kız git git derken adama çaptığında birden ölünün kaybolduğunu fark eder Kong Sil hazinesini bulmuştur artık bu adam hayaletleri uzak tutma enerjisine sahiptir. -daha doğrusu onları uzak durmasına sebep olan bir sebep vardır ama hala onun ne olduğunu anlamadım :( - 
Kon Sil'in bu o kadar hoşuna gider ki artık onun yanında kalma çabaları başlamıştır.


onun bu yapışkanlığı adamı başata sinir etse de kızın komşuyla olan yakınlığı gözünden kaçmaz ve nedense bundan rahatsız olur ama kendisi farkında değildir ve kendini kandırır. 

Herkesin içinde olan yara bu muhteşem adamda da vardır ve kızın bunu söylemesiyle artık ona inanmaya başlar.


-her ne kadar inkar etse de-


Velhasılı kelam başta çıkar ilişki olan bu arkadaşlık devamında nasıl olacak merakla bekliyoruz.
Aniden gelen sahnelerden tırsanlar için söyleyeyim korkabileceğiniz sahneler olabilir.Ama muhteşem bir dizi kesinlikle izlenmeli. :)

                                              Tanıtıcı Reklam






                                    İyi Seyirler Çingularım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^