Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

7th Grade Civil Servant

                                               



   Baş rolde Moon Joo Won (주원),Choi Kang Hee (최강희) oynadığı bu komedi,aksiyon, romantik birazda dram var tabi -olmazsa olmaz- olan bu dizi ele almak istiyorum.
  Bu dizi nasıl desem çekişmelerin dizisi diyebilirim bir aşkın içinde ne kadar çekişebilirler ki derseniz bunu izlediğinizde anlayacaksınız.
  Aslında konusuna gelecek olursak  ajan akademisinde eğitim alan iki inatçının aşkı tabi üçüncü kişi olmaz mı kıza aşık olan bir de oğlanımız var (2pm grubundan Hwang Chansung oynamakta sevenlerine duyurulur:) 





    Esas oğlanımız(Han Gil Ro ) asi yapıda birisidir.aslında zengin züppeliği de vardır. :)) Esas kız da (Kim Sea won) iş aramakta ve çalışkan bir kızımızdır. bu ikilinin tanışmasına gelirsek.
Gil Ro annesinin isteği üzerine tabii yeni bir araba karşılığı evlenme buluşmalarına gider tabi Gil Ro gelenlerle hiç ilgilenmemekte bu gelen kişilerde sinirlenip çekip gitmektedir. Sea Won'un arkadaşı da evlilik şirketinde çalışmaktadır Sea Won dan para karşılığı evlilik görüşmesine gitmesini ister kızımız ilk başta kabul etmek istemese de para sıkıntısından ve arkadaşını kırmak istemediğinden kabul eder.Buluşmaya gider ve iki saati doldurması gerekir.yine Gil Ro ilgisizdir kızın çekip gitmesini bekler ama Sea Won gitmez ve oda oturup sınavlara çalışmaktadır. tabii bu Gil Ro nun dikkati çeker ve kızdan etkilenmiştir bile , kıza yarın yine gel deyiverir.Ertesi gün yine aynı şeyler 3.gün kızla araba yarışına götürür,kazanmak için o kadar hız yapar ki kız korkudan Gil Ro nun yenilmesine ve arabasını kaybetmesine sebep olur bu durumda Gil Ro kızdan parasını ister  kızda para ne gezer tam züğürt anlayacağınız çözümü kaçmakta bulur ne yapsın :((
   Bir kaç gün sonra akademinin mülakatları vardır ve ikisi de oraya gitmiştir.(ha bu arada Gil Ro tam bir 007 tutkunudur ve bu yüzden ajan olmak istiyor.kızda iş için ) Sea Won mülakata girer ve hemen hemen başarısız olmuştur kapıdan tam çıkar bir de ne görsün Gil Ro . haydiii gerisin geri mülakat odasına orada ki görevliler tabii kızar bizim ki dinler mi oturur tekrar mülakat sorusuna yeni bir cevap daha tekrar çıkar yine yakalanma korkusuyla tam o sırada(Chansung ) geçer onun arakasına saklanarak kaçar ama Gil Ro fark etmiştir bir kere ama yine yakalayamaz .

  Mülakatların sonucunda seçildiklerini öğrenirler düşerler yola tabi aynı otobüste karşılaşınca Gil basar yaygarayı eee  ajanların akademisine gidiyorlar,görevleri bunları atınca otobüsten işte orada başlar şamata:))  

                                                    


  Meraklılarına kesinlikle tavsiye ediyorum eğleneceğinizi  umuyorum.
                                                                          

                                                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^