Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

15 Kasım 2014 Cumartesi

Bana Her Şey Seni Hatırlatır--Beth Harbison


"İliklerine kadar sıcaklığı hissedilen bir aşk ve  ayrılığın soğukluğuyla kırılan kemikler"


Evet kesinlikle bu kitabın bana hissettirdiği tam olarak bu, muhteşem bir aşk ve farklı arzuları yüzünden başkalarına bakan deli toy bir kız ve duygusal ne istediğini bilen bir erkeğin aşkı oysaki kızın ilk aşkıydı ve toydu bunun acısını yıllarca çekmek zorunda kalan masum bir kadının kalbini anlatıyor. 
Bence tamamen aynı şeyler yaşanmış olmasa da herkes kendinden bir parça bir şey bulacağını düşünüyorum bu kitapta ve kitabı okurken aşkla alakalı farklı bir konuya değinmek aklıma geldi bu yazımdan sonra.
 Aşk hikayelerini sevenler için hoş hüzünlü bir o kadar da ders verici bir kitap olduğunu düşünüyorum zaman zaman ilişkinizdeki dikkat etmeniz olgulara bile değindiğini görebilirsiniz.
Şu kural kesinlikle doğru : ilk bırakan her zaman daha çabuk unutur ;çünkü bitiren için zaten ruhu hazırıdır kafasında ve kalbinde bitirmiştir fakat  geride kalansa daha bazı şeyleri yaşıyordur ve bir anda bittiği için daha ona doyum vermediğini düşünür. Sonunda onun için bu aşk bir takıntı halini almış olabilir ya da ona doyamadığı için sevgisi hala taze kalır. 


 Aşk severlere İyi Okumalar :D 

Dipnot: Bu arada bazı paragraflar +18 dir. baştan söyleyeyim de, artık ben mevzuya bakarım diyenler okusun canlarım  :D

                                                                   hehe :D:D
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^