Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

16 Kasım 2014 Pazar

İlk Aşk Algısı


İlk aşk evet insanın ilk sevdiği ilk paylaşımlarını yaşadığı duygularının ilk defa doruğa çıktı o güzel anları yaşadığı insandır. Ama bazen düşünüyorum da ilk aşk bazı kişiler de bu, ilk aşk duygusunu belkide 3. kişi de o hisleri tatmıştır. 



Yani demek istediğim ilk birlikteliğinizi bir hatırlayın ; "Ah! işte çıkmıştık, birlikteydik iyiydi ya işte" mı yoksa " Hatırladıkça kalbim ısınıyor o duyguyu tekrar yaşamayı ne çok isterim " mi? İlk birlikteliğiniz ikinci şıksa tebrikler ilk aşkınızı gerçekten yaşamışsınız peki ya ilk şıksa açıkçası ilk şıksa deneyimden öteye geçmediğini düşünüyorum. Hatırladığınızda ne gerek vardı ki ya da çıkmasaydık da pek fark etmezmiş diyorsanız ilk aşkın o muhteşem duygusunu tatmadığınızdandır. Fakat hatırladıkça ruhunuzun tazelendiğini hissettiren 3 , 4 ya da ne bileyim 6.  aşkınızsa aslında asıl odur ruhunuzun ilk aşkı.




İlk aşk durudur sıcacıktır temiz saf ve el değmemiş hissettirendir. Bu pencereden bakarsak bir oturup düşündüğünüzde geçmişe baktığınızda aslında ruhunuzun ilk aşkı kim bulacaksınız eminim.



Tabi herkesin algıladığı o ilk kişi de yaşadıysanız işte tam bir mucize yaşadınız demektir bana göre bir düşünsenize hiç deneyim yaşamadan ilk seferde ruhunuzun ilk aşkı kesinlikle bu mucize bence ve ayrılıkla gelen hazin son derin bir unutamama ama arkaya dönüp baktığınız da sıcak ve tatlı bir gülümseme bırakır dudaklarınızda.



Düşünüyorum da bu anlatıkları mı yaşamayı dilerdim. Kim istemez ki :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^