Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

My Name is kim Sam Soon / 2005


Kim Sam Soon( Kim Sun Ah)
pasta yapmada çok iyidir.  Fakat onun kıymetini bilmeyen bir pastahanede çalışıyordur ve en sonunda yollarını ayırırlar.


Sam soon  tekrar iş arama girişimlerine koyulmuştur. Bir pastahane başvurur orada da kötü muamele maruz kalır pasatsı yerle bir olur oranın patronu  pastayı tattığında çok beyenit ve kıza bir iş teklifinde bulunur. Böylelikle ikilinin macerası başlar. Patron kim dersiniz tabi ki gerek oyunculuğuyla gerek fiziğiyle gönüllere taht kurmuş Hyun Bin imiz .  Burada daha genç (genç halini -daha doğrusu bu halini- pek beğenmedim aramızda kalsın)


Aradan birkaç zaman sonra bazı yaşanan absürtlükler yüzünden sam soon kendi dünyası olmayacak fantezilere yelken açar -işte en sevdiğim kareler-







Artık kadrolu bir işi vardır. Ve patronu da çok karizmatiktir. Belli bir zaman sonra Hyeon Jin-heon  ın eski sevgilisi ortya çıkar ve adamın takıntısıdır bu kız ama bu durum sam soo nun hiç hoşuna gitmez tabi amansız bir mücadele başlar. Tabi her ne kadar bu mücadele kendi iç dünyasında olsa da bir şeyler yapmak ister ama maalesef elden ne gelir. Ama bu tombikliğe bu bakımsızlığa bu lokum gibi çocuğu tavladıysa ben hala ona şaşırıyorum ne cazibeymiş be sam soon daki .


Bir de kim sam soon ismini söylediğinde herkes gülüyor kızın isminin anlamını hatırlamıyorum dizi içersinde veriyorlarmıydı. Anlamı çok tuhaf olsa gerek herkes gülüyor ve abes karşılıyordu ( hala çözemedim neydi anlamı )   



Tatlı seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^