Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Bestseller (En çok satan kitap)

(uzun bir aradan sonra tekrar merhaba gerilimle başlangıç yapıyorum )


Kadın ünlü bir yazardır fakat büyük bir sorunu ve korkusu vardır.En son  yazdığı hikaye alıntı ya da kopya olduğu  iddia edilmektedir.



Bunu ispatlamak için kendini dinleyebileceği ve rahat yazı yazabileceği bir yere gidip güzel bir eve yerleşmiştir.




Kendini göstereceği, yeni kitap yazayım heyecanıyla oturur bilgisayar başına ama başlarda hiçbir şey yazamaz.






Büyük bir stres içindedir ve olaylar kızının birileriyle konuştuğunu görmesiyle başlar ve onu korumaya çalışırken evde farklı şeylerin olduğunu fark eder.



Olanların yardımıyla yaşadıklarını ve gördüklerini kitabı yazmak için kullanmaya başlar fakat bu olanlarının nedensiz olmadığını fark eder.Ama ne kadar yazarsa o kadar da olaylar büyümektedir. Kadın korksa da bu hikayeyi kaçırmamalıdır.Burada bir cinayet işlenmiştir ve oranın halkından bazıları bunu bilinmesini istemiyordur ve kadını engellemek için yeni cinayeti göze almışlardır.



Fakat bu sefer işler tahmin ettikleri gibi olmamıştır. Kadın ellerinden kurtulmuş ve olanları yazmıştır. Fakat büyük bir sorun vardır; yazdığı kitabın benzerleri daha öncede yazılmıştır ve yine çalıntı yazı yazan yazar olarak anılmaya başlamış ve manşetlerde dolaşmaya başlamıştır ve yine travmaya girmiş ve akıl hastalığı hastanesine yatırılmıştır.Bu hastalığının sebebi başarısızlıktan çok farklı bir durumdan dolayıdır.


Ve kadın bu travmadan dolayı, kocasının ve doktorunun yardımıyla bazı şeyler hatırlamıştır. Aslında olmayan ama en sevdiği insanı görmüş ve bu olanları onunla yaşamıştır bunu fark ettiğinde bir kere daha yıkılır. 






Gerileme hazır olun. Kan görmeyi sevmeyenler izlemek için bir kere daha düşünün derim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^