Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Queen In-hyun's Man 2012

   

Zaman sıçraması aracılığıyla Chosun'dan çağdaş zamanlara 300 yıl kadar gelen ve suçlu bir oyuncuyla tanışan klasik bir bilgini anlatan romantik komedi dizisidir. 

                                             
    



         Kim Boong Do (Ji Hyun Woo)



 Bulunduğu dönemde doğruyu ve adaleti getirmek isteyen bir kahramandır tabi bazıları tarafından bu hiç hoşa gitmemiştir ve bu adamın peşine düşerler tam ölmek üzereyken bir anda ortalıktan kaybolur ve geleceğe tamı tamı 300 yıl ilerisine gitmiştir.


Nasıl derseniz bu adamı seven bir kadın onu korusun diye keşişten bir tılsım 


yazmasını ister ve ona veriri o tılsımda onu korumak için geleceğe götürür.eğer geleektede bir tehlikeye girerse tekrar kendi dönemine döner.olay işte tam bu sırada başlıuyor  Boong Do geleceği geçtiği anda bulnduğu yerin geleceğinde bir tarihi dizisi çekilmektedir. Choi Hee   Jin(YooIn Na) da



aslında ilk rolu olmasına rağmen baş karaktere yani kraliçe rolunu almıştır sebebi ise sinir bozucu eski sevgilisinin isteğinden dolayı eski erkek arkadaşıysa dizide kral rolundedir çünkü (içten pazarlıklı gıcık
  
 İşte bu ikili bu tarihi binanın çekim setinde karşılaşır.Kız adamı rol arkadaşlarından biri zannederken adam nerede olduğunu çözme peşindedir.




 Kız başrol oyunculuğunun şarhoşluğuyla saçma sapan konuşur fakat onu dinlemez  bile



 en sonun da ise hangi zaman da olduğunu yılı falan sormak aklına gelir ve duyduğu karşısında şaşkındır ve ordan uzaklaşmak ister.Ama öğrenmesi geren bazı şeyler vardır bulmak istediği kanıtlar ama araya çoktan uzun zaman geçmiştir .

 Adamın tılsımdan dolayı olduğunu anlaması çok sürma tabii bu şekilde olaylar gelişir. Ve bu olay okadar normalleşmiştir ki olur olmadık yerlerde kızın karşısına çıkar.




  

  Eee, bu kadar olay olurda aşk olmaz mı bu ikili zamanla birbirlerine o kadar bağlanırlar ki kız artık bu 300 yılın uzaklığından korkmaya başlar.


   Olaylar iyice sarpa sarmaya başlayınca Boong do geleceğe gidememe tehdidi altına girer. 

               


    Hafıza kayıpları -hastaneler - yanlış anlaşılmalar. daha neler neler merak edenlere  zamanda yolculuğa hazır olun :))
  
                                         

                                   






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^