Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Jang Ok Jung, Living in Love



İşte yine büyük ama bir o kadarda uzak bir aşk..Bunda kalbimin sızladığını hissettim böyle duru bir sevgi görmemiştim.



Jang Ok Jung(Kim Tae Hee)

amcasıyla kalmaktadır sebebiyse babasının bir köleyle evlenmesi bu yüzden ailesi,amcasının gaddarlığına uğrayıp yalnız kalmıştır.Daha sonra ailesiyle kaçarlarken bir terzicinin evine sığınırlar.Fakat amcası yakalar ve ailesini götürür, babasını öldürür Ok Jung da babasına parça kumaşlardan bir kefen diker terzici kadın kızın bu kadar düzgün dikimine hayran kalır ve onu yetiştirmek ister.Kız da bunu isteyince terzici amcasını ikna eder ve böylece terzi eğitimi başlamış olur.Bir arkadaşları yetişkin kitaplarına bakarken arkadaşları oradaki olayı görürken Ok Jung kıyafetlerin kıvrımına bakar - işte nasıl görmek istersen öyle görürsün demişler bakış açısı-.
Bir gün Ok Jung kitapçıya gider ve yetişkin kitabına bakmak için tam elini atar, aynı anda kendi yaşlarında biri daha (prens Sukjong- Yoo Ah In)-gülüşüne vurulduğum-



Ok Jung'la Prens başlarlar senindi benimdi kavgasına derken -bak orayı hatırlayamadım - bir anda kendilerini bir kargaşanın  içinde bulurlar. Oradan çıkıp kurtulduktan sonra bir kulübede otururlar prensin, kızın tavrı halleri çok hoşuna gider ,sonunda onu öper ve ona bir söz verir,kraliçesi yapacaktır,-büyüyünce sözünü unutuyor o başka- ...





Gel zaman git zaman Ok Jung  artık çok bilinen bir terzici olmuştur soyluların hanımları ona diktirir.Tokaların uyumu kıyafet renklerini muhteşem kombine etmektedir.Fakat annesinin kölelik yaptığı evin hanımı hasedinden kızın defilesini mahveder ve kız bütün müşterilerini kaybeder.




En sonunda da saraya terzici olarak girecektir.Ama ondan önce prensle-artık kral oldu da neyse -karşılaşmasını anlatmalıyım.Prens ve amcası(Prens Dongpyeong-Lee Sang Yeob)




-amcasıda Ok Jung'a aşık bu arada- için bir evlilik görüşmesi ayarlanmıştır.Fakat gidecekleri yeri gösteren yerlerin mektuplarını salak hizmetçiler düşürüp karıştırırlar bu yüzden tam ters görüşmelere giderler. Fesat olan da prense düşer oraya gittiğinde Ok Jung u görür.





ve çok hoşuna gider-ama farkında değil o ayrı- fakat arkadan bir kız gelip onu ben çağardım size kıyafet diktireceğim ölçünüzü alsın lütfen der ve işte orada elektrik direkleri mi desem şalter mi desem atar prenste- ilk yaklaşım ne de olsa- kız ölçüyü alıp gider ama prensin aklı hala ondadır- ne yapsın ilk görüşte aşk böle oluyorsa demek ki-  O günden sonra tesadüfler ardı ardına gelir.Fakat prens kendinin baş amir olarak tanıtır - garibim kız bilse prens olduğunu-. Artık Ok Jung sarayda terzi olarak başlamıştır ve eğitim alıyordur. Prensin babannesi bunları fark eder ve kızı prense çay getirmesi için çağırır ve birbirlerini görünce şok olurlar ve ikisi de farklı anlamalar çıkartır bu durumdan...Konuşurlarken kız öyle  bir laf eder ki prens kızı sevdiğini anlar ve kendini kabullendirme yollarını bulmaya çalışır bulduğunda da...






en sonunda birbirlerini kabul ederler, kavuşurlar.Fakat bu mutluluk çok sürer mi sürmez-adı üstünde dram illa sevenler ayrılacak- 




Ahhh ahh!!! Anlatmam gereken bir olay vardı onu unuttum prens sırf siyasi sebepten bir bakanın kızıyla evlenir sadece annesine göstermeliktir bu ama kalbi başka yerde garibim bakanın kızı da prensi çok seviyordur.



Ama bakanın kızı su çiçeğine yakalanıp ölür maalesef .Böyle bir durumda prensin annesi durur mu tekrar bir diğer bakanın kızını hemen ayarlarlar bu kız da seviyor -ne prensmiş arkadaş memleketin bütün kızları prens diye yanıp tutuşuyor mudur nedir :))))-.Bu kız da prense sizi düşünüyorum ayağına onunla evlenmesini ister.Prenste yine siyasiden mecbur kabul eder.
Daha sonrasında öyle bir olay olur ki masum Ok Jung tam bir intikam hırsıyla bürünmüştür.Ellinden geleni yapacaktır.
Eee!! Artık gerisi izleyelim görelim.:)))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^