Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Brothers Conflict / 2013 !!!




Hinata, Ema'nın babası tekrar evleniyordur ve bu evlendiği kadının tam 11 tane oğlu vardır /futbol takımı kurmuş kadın mübarek/ . Artık 11 erkek kardeşi vardır. Aslında 13 kardeşler fakat 2 si farklı yerler de kaldıkları için 11 diyebiliriz sanırım.



 Aralarından biri de sınıf arkadaşıdır hatta, Hinata eve vardığında birbirinden yakışıklı yetenekli çeşit çeşit adamla bir arada kalması gerekiyordur artık birini saymayalım o çünkü daha 9 yaşlarında sevimli bir oğlancık :)   Aslında birini daha saymamalıyım sanırım;  O da bayan kıyafetleri giymekten ve bayan gibi davranmaktan hoşlanıyor.
 Bu 9 kişi kıza bir alaka bir ilgi bir alaka -Abaza cenneti anlayacağınız :) - sanki ömürlerin kız görmemişler -yalnız kendimde bir kıskançlık hissettim çaktırmayın - Zaten ikisi çoktan aşık olmuştur bile diğerleri ise biraz hatun gördük güzelmiş. İçimi de kaynattı ee daha ne olsun diyerek inceden kıza yürümeler falan ama gerçekten sevenler biraz farklı tabii, 
(yakışıklıların bazıları aralarından en sapığı da sarı olan- bulduğu yerde fırsatı kaçırmıyor bir de keşiş olcak-)





                                                     (basketbolcu ve doktor)
                                                               (İdol -yıldız)
                                                                    (kuaför)
( Hinata'nın sınıf arkadaşı olan kardeşi bu çok üzüldü sevdiği kız kardeşi olunca)
                                                -Kaname işte dediğim sapık keşiş :) -

                                                              (bunlar da üçüzler)

Düğün günü gelmiştir Babası ve yeni annesi evleniyordur. Anne de cadaloz biri değil onca erkek çocuktan sonra kızı oldu diye heyecan dolu hatta / Hak verdim doğrusu o kadar hödükle uğraşmak kolay mı kız çocuk anneye başka tabii -!! hheee kendime de bir pay çıkarayım !! -



Düğün günü resmi kabul gerçekleşiyor.




Bu safcacık kız için dizinin isminden de anlaşıldığı gibi "Kardeşlerde Çatışma" başlıyor. Bir de gelen giden kıza yumulmaya teşebbüs etmiyor mu çıldırıyorum burada. 
Şimdi diyeceksiniz sen de anime deki karakterleri kıskanıyorsun olacak iş mi diye ama iştebir çok bayanbu kızın yerin de olmak ister.Bir de flörtöz yapıdaysan aradığınız anime ne yalan söyleyeyim tam da bu .
 Çevirmen bile altta yorum yazmış;  " Hatta bu saf kız yerine bizi alın biziiii, çok tatlısınız" (Nerissa) . Deyince  ben ne yapayım şimdi. 
Neyse bu kadar goygoy yeter  çingular. İzleyin siz de eğlenin kıskanın, böyle bir şeyin içinde olmakta isteyenler biraz da çatlayabilirsiniz heee!!! Muuaahaaaaaaa!!!!
Devamı dehşet merak ediyorum SAWAKO KURONUMA buanime tam senlik kaçırma seversin böyle harem animelerini :) hhhoooohhoooo!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^