Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Bir G.Kore esintisi daha karşıladı bizleri (Only You / 2011)


Zaman geçtikçe film kategorimize güney kore esintileri gelmeye devam ediyor.
2011 de vizyonda olan duygusal mı duygusal yine Su Ji Sub'un sevdiceği için kendini yerden yere vurduğu bir filmi anlatmak istiyorum.





Jang Cheol Min eski 1999 şampiyonu bir boksördür ve yıllar önce kirli bir işe bulaşmış ve 4 yıl hapiste yatmıştır.





Şimdiyse part-time işlerde çalışarak hayatını sürdürmektedir bir gün oto gar giriş çıkışında kontrolde çalışmaya başlar. Önce çalışan yaşlı amca kırsal bölgeye yerleşecektir ve yerine Jang gelmiştir. Sürekli iş dönüşünce görmeye duyusunu talihsiz bir kaza sonucu kaybetmiş.





Bir kız her akşam bu amcanın yanına uğrar amcanın gittiğinden habersiz yine uğramıştır dizisini izlemeye gitmiştir ve Jang'tan habersizdir. Jang konuşmaya başlayınca kız bir başkası olduğunu anlayınca telaşlanır ve oradan ayrılır ama yine oraya iş dönüşü oraya uğramaya devam eder jang bu duruma o kadar alışmıştır ki. Artık onu dört gözle bekler olmuştur, hatta  kızı ayak sesinden tanır olmuştur.




Zamanla birbirlerine artan sevgileri adamın kızın gözlerini açılmasını istemesiyle boksa tekrar başlaması ve fazla kazanmak için yer altı boksuna başlaması yüzünden hayatları mahvolur adamların işine gelmeyince jang'ı sakat bırakırlar bu sırada kız göz ameliyatı olmuştur ve adam hiç bilmek istemeyeceği bir sebepten aslında kızı bırakmıştır . Yok olmak istemiştir.



Kadın  gözlerini açtığından ilk ve en çok görmek istediği sevdiği adam artık yoktur.




Bu kadar detay yeter sanırım sonun da beraber görelim... buna da bir mendil paketi olmazsa da bir kaç mendil harcanır hazır bulundurun :)

Türk versiyonuna gelecek olursak uzun zamandır artık kendini filmlere adamış olan Mahsun Kırmızıgül'ün uyarladığı film bizlerle bulaşacak nasipse. 
Geçtiğimiz yıl Özcan Denizde "Evim Sensin" filmini uyarlamıştı.kötü olmuştu diyende iyi olmuş diyende ben şahsen izledim ve beğendim Mahsun Kırmızıgül'ün yapmış olduğu filmlere bakacak olursak güzel olacağını düşünüyorum (naçizane fikrim) umarım güzel olur.Doya doya seyrederiz.Düşünülen oyuncular ise;  "Evim sensin" oyuncusu Fahriye Evcen ve Muhteşem yüzyılın muhteşem yakışıklısı Burak Özçivit'i göreceğiz beyaz perde de...

Bu ikiliyi Çalıkuşu dizisinde de düşünülüyordu bakalım filmde de oynayacaklar mı ?
                                                     Merakla bekliyorum :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^