Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

28 Haziran 2014 Cumartesi

Gu Family Book








    Bu senenin en heyecanlı dizisi diyebilirim diğer fantastik dizilerden daha farklı bir konuya sahip bir dizi en çokta olayların geçişleri beni gereğinden fazla heyecanlandırdı.
    Koo Wol-Ryung(Choi Jin-Hyeok)

 dağların koruyucu olan bir efsanevi yaratıktır. dağlarda tek başına yaşamak na büyük bir üzüntü vermektedir ormanda dolaşırken insanları gördüğü bir alanda bulunurken bir kızın zulme uğradığını görür ve ona yardım etmek ister fakat insanların bölgesine girmemesi gerekir. 
   Yoon Seo-Hwa(Lee Yeon-Hee)


 babası soylu birisidir fakat babasının doğruculuğunu sevmeyen bir bakan vardır ve allem eder kallem eder adamı öldürür.
maksadının bir sebebi de  yoon seo-hwa ya sahip olmaktır. Babasının suçlu görülüp idam edilmesinden sonra devletin malı olarak görülen kız , kızın kardeşi ve hizmetçileri bir Ginseng evine götürülür
kız buna itiraz edince başlarlar zulmetmeye işte burda  koo wol-ryung yardım etmek istese de bir türlü yapamaz en sonunda yardım etmeye karar verdiğindeyse yardımcısı (keşiş sanırsam) itiraz eder ve onu engeller bu sırada kız çoktan içeri alınmıştır bile kızı tehditlerle ikna ederler.Fakat kızın kardeşi hizmetçilerinden ablasının yerine geçmesini ve ablasını burdan kaçıracağını söyler . Kaçarlarken kız yararlanır kardeşini ikna edip yollar tam kendini öldürecekken bayılır ve   koo wol-ryung kızı alıp götürür.

Aralarında aşk başlamıştır bile evlenirler ve adam insan olmak ister 100 gün boyunca 3 kuralı yerine getirmesi gerekir. 

   Bu şapşal kız bir gün ormana ot toplamaya gider (halbuki adam gitmemesini söylediği halde )
ve askerlere yakalanır.3 aylık aşk bir faciaya dönüşmek üzeredir. Adam eşini yakaladıklarını anladığı an peşlerine düşer ama nafile 3 kurallı uygulaması gerektiği için elinden bir şey gelmez ama sevdiği kadını kurtarmak için (insan olmaya 10 gün kala) bu kuralları bozar ve bir canavara dönüşür.
Eşini kurtarmak pahasına ,ama bu salak kadın kendisini sevdiği için yaptığını düşünmeden ondan korkar kaçar bide yetmiyormuş gibi düşmanlarına sığınır (akılsız duygusuz) en sonunda da adamın cezadan kurtulması için kadını öldürmesi lazımdır ama ava giderken avlanır (hakkın rahmetine kavuşur)




bu sırada kadın hamile olduğunu öğrenir. Ve çocuğu babasının dağına bırakır .
Keşiş çocuğun doğduğunu anlayınca hemen  oraya gider ve kadına çocuğu nehre bırakacağını söyler
ve bir soyluya evlatlık edinmesini söyler adam merhametliymiş de kabul ediyor (hoş kendisine: 20 yaşına kadar büyütürse şans getireceğini söylediği içinde olabilir.) ne yazık ki 20 yaşına 1 ay kala evin hanımı kızını seviyor diye onu kovar fakat bilmiyor ki evin koruyucu olduğunu ,Choi Kang-Chi(Lee Seung-Gi)
kovulduktan sonra adın peşine adamlarını yollar öldürsünler diye bu sırada(Bea Suzy) Dam Yeo-wool (sanırım gizli polis)
 yardımcısıyla birlikte kang chi yi kurtarırlar. Artık kang chi ile yeo wool un kaderleri bağlanmıştır bile ( keşiş kıza uzak durması gerektiğini söylemesine rağmen) Aslında çocukluklarında karşılaşmışlardır. 



   Yarı insan yarı yaratık olan kang chi bu kadar güçlülüğü ve tuhaflığının farkına varmaya başlayacaktır.
   İşte bir muhteşem Lee Seung gi dizisi daha :)))) (gu miho nun yanında kala kala sonunda başına geldi)














                    
                                 Dizinin müzikleri süper :
                          
     İYİ SEYİRLER :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^