Misaki'nin Atölyesi'ne Hoş geldiniz!Yukarıda,kulaklık şeklindeki tuşa tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz! ^^

12 Ağustos 2014 Salı

Terk Edilmek



Terk edilmek insanlar arasın da sevgiliden terk edilmek olarak algılanıyor birisine terk edildim denildiğinde sevgiliden olarak anlaşılıyor ki söyleyende sadece bu sebepten terk edildiğini söylüyor yalnızca oysa ki insan sadece sevgiliden mi terk edilir aslında terk edildim deyince kim terk etti diye sormak gerekme mi insan kardeşi,kuzeni,annesi,babası,öğretmeni tarafından da terk edilmiş olmaz mı bence olur ki olmakta aslında.






Nasıl mı artık arada ki bağ eskisi gibi sağlam değildir onunla aynı iletişimi kuramaz olmuşsunuzdur ve git gide bu bağın incelip yok olduğunu fark edersiniz. işte o yok olma anıda aranızda geçen volkan patlaması gibi gerçekleşen tartışmadır.bunu yaşamadan önce siz ne olduğunu anlamaya çalışırsınız, kafanız karışırız anlam veremezsiniz arada ki soğukluğun nedenini ve o acı an gelir ve siz de o da içiniz de ki kırgınlıklarınızı zehirlercesine söylersiniz sakince söylemek varken acıdıkça acıtırsınız o en çok değer verip güvendiğiniz insana bir anda yabancılaşırsınız sevdiğiniz halde yapayalnız hissedersiniz kendinizi TERK EDİLMİŞ bomboş bir azabın içine düşmüş gibi hissediverirsiniz,ağlarsınız saatlerce neden bu oldu niye diye düşünürken. Ağlamanızın ikinci bir sebebi de belki de ona çok güvenmenizdir güvendiğiniz kişinin terk etmeyeceğini düşündüğünüz kişinin sizi yapayalnız bırakmış olmasıdır sizi harap eden.




Sevdiğimiz o insan tarafından terk edilme korkusu taşıdığımız halde onu kırar onunla tartışırsınız ve sonunda pişman olur onu üzdüğünüz için lanet edersiniz kedinize. Ama bu saçma döngünün içinde kaybolursunuz. Sevginizin fazlalığı yoğunluğu sizi saçmalamaya iter belki de.
Evet bu bir sevgili olabilir elbet belki sayıca çok olduğu içindir terk edildim deyince ilk akla gelen sevgilinin olması.. Fakat insanlar için önemli dediği başkaları da vardır eminim yani her insanın bir değerlisi bir önemlisi saygı duyup yerine koyamayacağı biri vardır. Yani her insan farklı olduğu gibi onun değerlisi de farklıdır. DİLERİM EN DEĞERLİNİZ HEP YANINIZDA OLSUN.

3 yorum:

  1. Canım ne duygusallaşıyorsun :p İki adım var aramızda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah :) bir hüzünlendim şekerim n'apayım :)

      Sil
  2. Tam da böyle hissettiğim günlerde bu güzel bloğu tam da bu yazıyla keşfetmiş olmam tesadüf müdür yani? Ne güzel anlatmışsın Misaki. İnsanı en çok en değer verdikleri terkeder :(

    YanıtlaSil

Senin de söylemek istediğin sözler mi var? O halde ne duruyorsun? Fikrini benimle paylaş! ^^